17-04-07

bekijk dit en zie de feiten onder ogen

http://www.youtube.com/watch?v=RRc3G06-Fs0

 

http://www.youtube.com/watch?v=oAuDuJL6sb0

 

http://www.youtube.com/watch?v=xbgJFhIHE0I

 

 

 

 

 

Mensen die kunnen denken,zie deze feiten onder ogen,.ikzelf ben als moslim geboren en heb veel fouten gedaan in mijn leven,nu heb ik spijt voor elke seconde dat ik me niet nuttig heb gemaakt voor de islam,we zijn hier allemaal voor een test in deze leven,als we hier goede punten behaalt krijg je het cadeau in het hiernamaals,voor iemand die zich bekeerd"maakt niet uit hoe je bent,of wat je bent,"en als moslim naar het hiernamaals gaat,die wacht dan ook schonere plekjes in de hemel,dus je bent nooit te laat om naar de snelstgroeiende godsdienst,een godsdienst van waarheid,liefde,.en niet van terrorisme,.mensen die de islam niet kunnen verdragen of haten gebruiken dit woord en zonder de islam te kennen.open de Koran en lees het eens,vraag eens rond aan moslims voor uitleg,gebruik je hersenen,en je zult beloond worden,je doet het alleen voor uw eigen,Allah is de heerser,Almachtige,.in de films zie je de naam van Allah overal,wil je het dan nog niet begrijpen?niemand kan je nog redden als het te laat is. moge Allah je de waarheid laten zien.....

20:31 Gepost door Assalamu aleykum warahmatullahi wabarakatuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

vrij denken en godsdienst http://everyoneweb.com/heiden/

Gepost door: Pagan Isgood | 17-04-07

Reageren op dit commentaar

Als de goedee moslim in de hemel 70 maagden ter beschikking krijgt, hoe zit dat met die maagden? Worden ze opnieuw maagd of telkens vers aangebracht? En de moslimvrouwen, krijgen die iets in de hemel of moeten zij enkel toekijken ?
WORDT WAKKER EN LEER VRIJ TE DENKEN ALS JE DAT NOG KUNT !

Gepost door: Pagan Isgood | 17-04-07

Reageren op dit commentaar

Turks Je schrijft een inleiding in het Turks, ik ken een beetje Turks maar ik zou wel graag eens de volledige vertaling weten.
In alle godsdiensten zitten mooie dingen, maar de vrijheid van kritisch denkenis me heel dierbaar.

Gepost door: ambereyes | 17-04-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.