30-04-07

ze verdoezelen de waarheid

zoals ik het vorige keer  had over die atheist,had ik niet de tijd om al te vertellen.,hij zette een paar zaken van mij op zijn blog,maar toen ik hem een paar bewijzen gaf,een deel beelden zei m dat het met de computer was gemaakt hoewel het echte beelden waren,.ok,maar die beelden zette hij wel niet op zijn blog,ook goed,

daarna zei hij dat god niet bestond en dat hij niets zou zien of meemaken als hij stierf...

en ik stuurde hem echte,wetenschappelijke bewijzen uit deze eeuw dat toen al in de koran vermeld waren,zwart op wit.

 

en nog meer van die beelden en nog meer bewijzen zwart op wit.

want een wetenschapper berust op echte bewijzen,en zonder die echte bewijzen besstaat wetenschap niet.

dus het is duidelijk dat Allah wel bestaat en dat koran zijn woord is,hoe kan anders een ongeletterd man uit die eeuw de wetenschap van deze eeuw voorspellen,is dat mogelijk?ik denk van niet,...

 

maarja die jongen zette geeneen van die bewijzen op zijn blog,alleen het slechte commentaar over islam en Allah wat hij denkt,

 

toen stuurde hij me een petitie dat god niet bestaat en bla bla bla,.

dit is een teken van zwakheid voor mensen die hunzelf iets proberen wijs te maken en door zichzelf zo van dietheorieen dat geeneen bewijs bevatten in te praten,zo denken ze dat ze hun harten sluiten voor god en denken ze dat het hun niets kan schelen.,.

 

zoals darwin deed,berustte hij op geenenkel bewijs over het aap-mens evolutie.een grap van hem,.kan niet anders.

hitler was een voorstander van zijn theorieen,en zie,half europa uitgeroeid door die theorieen te volgen,hitler wou ook 1 ras laten regeren over de wereld,.

 

Allah heeft de mens gecreeerd,kijk naar mijn bewijzen,haal mij 1bewijs dat de mijne ofwel die van de koran kan tegenspreken?

kijk naar de voorgaande paginas van mijn blog en zie de waarheid.

 

hij zal zoals elk ziel op een dag zijn ziel moeten afgeven,en daar kan hij  niets tegen doen.,geen minuut uitstellen of verplaatsen.

en dat is alleen maar het begin van wat er zal gebeuren,en daar zijn ook bewijzen in de koran dat ik nog op mijn blog zal plaatsen,.hij denkt zijn hart te sluiten voor god maar kan zich niet verstoppen voor hem,hij zal het wel merken.daar zullen die petities hem niet helpen of darwin zijn theories ook niet,.jammer,.

 

kijk naar mijn blog voor meer antwoorden en zie de waarheid,alleen dit zal je leiden naar het rechte pad,.moge Allah je de waarheid in je harten geven...

 

19:37 Gepost door Assalamu aleykum warahmatullahi wabarakatuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wel, als de Islam de ware godsdienst is, dan is het raar dat ze pas in 600 en nen kluts is ontstaan. Jahweh en God waren eerst hoor. Dus, ik vermoed dat Jahweh en God eerder de ware goden zijn... :)

Gepost door: Gewone sterveling | 30-04-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.