07-08-07

Islam is de waarheid

Lailahe Ilallah Muhammadan Rasoulallah staat er in de bomen vermeld.

 

 

 

De naam Allah is hier te zien in de wolken,die door een satelliet gefilmd wordt.

 

 

De naam Allah die in een bijenkorf te zien is,...

 

 

 

 

De naam Allah duidelijk hier in deze tak te zien is

 

en hier ook,...

 

hier een boomstam,die in de vorm van een mens,het gebed Ruku doet,richting Kaba,deze boomstam in australie,ook rondom gefilmd,

 

een watermeloen waar de naam van Allah te zien is.

 

 

 

 

de naam Allah hier ook duidelijk te zien.

 

En als deze feit die zich in de sterrenstelsel afspeelt en ook in de Koran vermeld wordt,dan kan deze boek alleen maar de woorden van Allah zijn,

 

 

 

dit zijn een deel van de bewijzen van wat ik heb aangehaald,

en de Koran is de grootste bewijs van de waarheid.

 

 

 

13:05 Gepost door Assalamu aleykum warahmatullahi wabarakatuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Bedriegen mag, oprecht zijn niet blijkbaar!!! Zoals ik reeds eerder hierover geschreven heb: Je kunt zien wat je wilt zien zolang je er maar genoeg naar blijft staren, maar ieder zal er het zijne in zien, en voor hem/haar zijn wat het is.


Nooit gehoord over die psychologische testen die psychiaters en psychologen van hun patiënten afnemen ze gelijkaardige plaatjes tonen om één of ander oordeel te vellen over hun patiënt(e).

Je zou eens meer boeken over psychologie behoren te lezen, en dan zou je bemerken hoe absurd je wel bezig bent.

Gewoon als een voorbeeld: In één van je afbeelding zie ik niet allah staan, maar eerder het engelse woord DULL.

Ik neem aan dat je weet wat dat in het nederlands betekent. Juist, afstompen, suf maken, stom/dom maken.

In principe behoor ik je hiervoor te bedanken daar je zonder het zelf te beseffen toegeeft dat je de Islam, allah en de Koran maar stom vind.

Zo zie je maar hoe een enkele foto veel kan bewijzen over wie je zelf werkelijk bent, en zoals eerder reeds heb aangehaald, namelijk een bewoner van het Paard van Troje.

Gepost door: Bernadette Schaepdryver | 07-08-07

Reageren op dit commentaar

Liegen om ter best Dat is wat je nu al de hele tijd bezig bent.

Zoals ik ook reeds vermeld heb. Ik heb de Koran in huis, en weet welke verzen erin staan.

Kom dus niet af met je leugenverzen. En daarmee bedoel ik je subtiel en uiterst selectieve keuzes in wat je wil online zetten, maar wel even subtiel die verzen constant weglaat die juist het tegendeel bewijzen waarmee je je lezers probeert zand in hun ogen te strooien. Zoals ik reeds zei: G-d's woord is nooit een WAARHEID geweest. The Torah, ja de gehele Joodse Tanakh is het Licht der Mensheid.

Het success van het Jodendom bewijst dit eens te meer in hoe ze als een minderheid die ze altijd geweest en gebleven zijn, ook nu nog, toch weten stand te houden ondanks alles, en Zijn Licht der Mensheid blijven beschermen jegens individuen zoals u en uw gelijken, zelfs al zijn ze geen Moslim of Moslima.

Het is uiterst triestig te moeten vaststellen hoe in het bijzonder twee religies eerst en vooral de meerderheid in de gehele wereld behoorden te worden om hun gelijk te willen krijgen via geweld en moorden en rooftochten, en toch daardoor juist bewijzen hoe ze volledig over de gehele lijn ongelijk hebben zonder meer, want het Judaism heeft nooit één enkel schot behoren te lossen bij wijze van spreken. Hun geloof was het hunne, en dat is het ook de dag van vandaag nog altijd, een geloof dat de gentile binnen hun heidense geloof probeert dichter naar het Licht der Mensheid te brengen, namelijk hun eigen ziel zodat ze ook daadwerkelijk licht zouden mogen zijn zoals elke Jood, maar dan binnen hun eigen heidens geloof.

G-d heeft gedurende de gehele mensheid maar één enkel woord neergezonden en dat werd opgetekend in de Torah als de vijf boeken van Moshe, en dus ook de gehele Joodse Tanakh. Een ander boek is er nooit door G-d meegedeeld geworden, ook niet via Zijn engelen.

Trouwens als je je Koran echt zou kennen, dan zou je beter weten, want je, zoals ik rees zei, probeert subtiel welbepaalde verzen niet online te zetten zoals dezen die je terroristische moslimvriendjes zo gretig hanteren om hun recht op te eisen voor wat ze doen en willen doen jegens alle ongelovigen zoals zij dat bekijken.

Daarnaast wil je ook die verzen niet aanhalen die overduidelijk bewijzen dat de Koran niet een woord G-d's kan zijn daar er verzen instaan die het veelgodendom aanprijzen. En Christenen die in de tijd van Mohammed geleefd hebben, zeker in de religieuze hierarchie van die tijd zullen dat volmondig kunnen beamen, want het Christendom deed niets anders dan hetzelfde, alleen hadden ze hun boek al. Mohammed heeft hun praktijken gewoon ter boek gesteld, en in zekere zin recht als een blinde in de Christelijke val getrapt pardoes men met zijn gezicht op de grond behoorde hij in het zand te bijten.

Trouwens je moet wel ook redelijk stekeblind zijn me dunkt dat je constant immens grote lettertypes gebruikt. Ja, een blinde die blinden wil begeleiden, het zal je maar overkomen. Of althans dat is wat je denkt over je lezers en overduidelijk bewijst met je toch wel zeer abominabel gedrag, en dat is dan nog zacht uitgedrukt.

En tussen haakjes: Je mag niet Kopiëren. Dat is bij wet stafbaar. Het is maar een waarschuwing. Je weet maar nooit wie er allemaal meekijkt op deze blog van u.

Maar blijkbaar vond je het weer harstikke nodig om lezers ervan te weerhouden dat ze de link zouden aanklikken over het artikel van die syrische Moslim die mijn bewondering verdiend daar hij niet de waarheid verkondigd, maar wel de oprechtheid.

En dat zijn twee heel verschillende woorden ondanks dat ze schijnbaar veel gelijkenis met elkaar hebben. Toch is het niet zo daar oprechtheid enkel en alleen vanuit één enkele plaats kan komen, en die bezit je in geen enkel geval.

Dus voor de lezers hier nogmaals deze link naar dit uiterst interessant artikel van een oprechte Moslim voor één keer, één die zelfs in bepaalde Moslimlanden de doodstraf zou krijgen voor zijn oprechte visie en in Syria zelf zwaar vervolgd kan worden, maar toch gelukkig de kans ziet en de moed betoont om een licht in een duistere Islamitische wereld te willen zijn ondanks de enorme risico's die het met zich kan meebrengen.

De link dus, en de titel van het artikel:

Why I admire Israel

As a Syrian and a Muslim, I have always had this affinity for the State of Israel. As a businessman and an advocate of the free economic system of governance, Israel to me represents an astounding economic success in the midst of so many Arab failures. I measure achievement not in terms of trade or dollars going in or out (Saudi Arabia is best at that) but in terms of scientific prowess that ultimately churns the economic engine of success.

While many Arabs view Israel as a sore implant, I view it as a blessing. I should provide an example of what I mean.


http://www.aish.com/jewishissues/middleeast/Why_I_Admire_Israel.asp


A must read zou ik zo zeggen voor ieder die echt het oprechte in zijn/haar hart meedraagt.

Gepost door: Bernadette Schaepdryver | 07-08-07

Reageren op dit commentaar

Een dolfijn En oh ja, in een ander fote zie ik gewoon simpel een DOLFIJN die zijn kunstjes vertoont.

Zo zie je maar dat je ziet wat je wilt zien, maar toch is en blijft het wat het natuurlijk gewoon is, en niets meer of minder.

Het bewijst maar weer eens hoe je probeert mensen te bedriegen.

Gepost door: Bernadette Schaepdryver | 07-08-07

Reageren op dit commentaar

Nog een paar voorbeelden In een andere foto bemerk ik gewoon de structuren van een algenplant.

En in een ander de vorm van een riek. Je weet wel: daar waar boeren meestal mee dieven achterna zaten tientalle jaren en eeuwen geleden.


Zo zie je maar hoe simpel het is om al uw bewijzen te ontkrachten, en duidelijk te maken hoe verslaafd geworden zijt aan het misleiden van mensen, en nog het meest uzelf.

Gepost door: Bernadette Schaepdryver | 07-08-07

Reageren op dit commentaar

juist ja zo waar als deze fotos echt zijn weet ikook dat jij in dit geval ook nooit de paradijs zal enteren;spijtig vindt ik dit voor u,als jij eens wist in wat situaties jij jezelf gaat bevinden?als je er een glimp van kon opvangen,zou je snachts geen oog toedoen,maar pijn lijden onder je voeten door elke minuut Allah te aanbidden,
je zou geen tijd vrij kunnen maken om te kunnen eten,maar honger lijden,en tot de laatste stukje brood of voedsel aan een arme uitdelen,

je zou geen enkel moment met plezier kunnen doorbrengen,maar alleen in angst de doodsengel opwachten,als je maar een glimp kon opvangen wat jou te wachten staat als je sterft in deze situatie.;
spijtig kan ik alleen maar zeggen,
en als je eens wist wat je allemaal zou kunnen verdienen en t is helemaal niet moeilijk.vaag er maar eens achter voor een uitgbreide uitleg,of surf door deze blog,je zult het zeker vinden...

Gepost door: islam is de waarheid | 30-09-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.