07-08-07

JIj bent de grappigste mens dat ik ooit geweten heb

Jij bent echt de grappigste mens dat ik ooit geweten heb,nu heb ik echt wel jouw niveau gezien,want er is nergens een dolfijn te zien die zijn kunsten laat zien,
en het is een cactusplant volgens mij,dus weet jij ook weinig over planten,en riet ziet er heel anders uit,
 je haat en je leugens en jouw onwetendheid over de Koran hebben je nu vast verraden want die verzen komen zeker uit de Koran,.als je de koran hebt,waar blijft mijn Al-Bakara?

 

about the Syrian?

ik heb je een geleikaardige film laten zien over een Jood die moslim werd en zei dat hij blij was van die haatvolk af te zijn,,,maar dat was een leugen volgens jou,waar jouw leugen weer tevoorschijn kwam,en nu met die fotos die AL jouw gedachtes en ideeen en theorieeen en geweten in een diepe zee van valsheid verloren geraken en niet meer weten wat te zeggen,dan kan er alleen maar nog de LEUGEN tevoorschijn gehaald worden,wat jij ook deed,.je hoeft niets meer te zeggen want je laat jouw negatieve niveau zien aan de mensen,

DOLFIJN?een aardbol waar de naam van Allah te zien is ja,en die door de Nasa gefilmd is.

 

je zit gewoon vast,laat mij je door je leugens leiden naar de waarheid of naar het licht:nl:Islam,als je de KORAN thuis hebt,zie dan ook dat er in staat dat Allah de Islam boven alle religies gekozen heeft,

 

ik respecteer je ten zeerste,en laat jouw leugens even aan de kant en open je ogen want dat zijn vaste bewijzen zonder een dolfijn of riet of alg zoals jij beweert,

de uitleg staat erbij.

 

toch respect voor je en ieder ander

 

en dat van die sterrenbeeld is echt,anders moet je eens gauw op google gaan zoeken naar zulke beelden,en de koran bevestigt dit ook,al 1400 jaar geleden is dit vermeld en kom niet af met je dolfijn,.

want dan heb jij geen enkel houvast eer.,en doe je zoals ze voordien ook gedaan hebben en de profeten hun vervloekt hebben en Allah ook.

 

 

Allahuekber,

 

respect en eer aan alle profeten omdat ze allen door Allah gestuurd zijn,

en Zijn bestaan heeft nog veel meer bewijzen,zijn woorden,De Koran:

 

Kijk bij vorige berichten voor mirakels van de Koran,...

 

had je gevraagd je Haatgevoelens en leigens even wegtelaten,...

lees de Koran eens,

 

 

Zoals je op het eerste foto duidelijk ziet zijn het Bomen in een rij en kijk wat duidelijker,dan zie je ook dat het in een bos is,

 

enals je arabisch kon lezen zag je meteen dat er duidelijk

Lailahe Ilallah Muhammadan Rasoulallah.

 

als je het toch niet gelooft?dat is jouw probleem,laat mij dan 1,niet enkele,maar 1vaste bewijs zoals deze wat Allah jouw volk, na de torah en joodse profeten

1bewijs,1ding wat door Hem naar jouw volk gestuurd is?1mirakel?

 

profeet Jezus(a.s)?maar daar geloof jij ook niet in.

die 1van de grootste profeten door Allah gestuurd is en die op zijn beurt ook de komst van Mohammed(s.a.s)met Zijn woorden voorspelde.

 

maarja,laat uw haatgevoelens aan de kant,want dat zal jouw zeker niet helpen

 

moge Allah jouw de waarheid in je hart geven...

21:31 Gepost door Assalamu aleykum warahmatullahi wabarakatuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Een rotzooi tot en met dat je nu schrijft Wat je bewijst is enkel en alleen wie je zelf nu bent. Want als je nederlands kon lezen dan zou je beseft hebben dat ik niet sprak over riet, maar over riek. Trouwens wat ik aanhaalde als voorbeeld was niet over de cactus. Maar in elk geval geef je nu wel toe dat er niets in te zien valt in je foto's dan wat ze werkelijk gewoon simpel zijn, en zoals je zelf zegt, namelijk een cactus en een paar bomen, niets meer dat er valt aan te omschrijven. Hoe iemand in zijn eigen val trapt waarin hij anderen probeerde in te doen vallen via misleidingen. Ja, ik heb bewust niet verteld op welke foto's een voorbeeld betrekking had, en ik heb er duidelijk goed aan gedaan daar het je ware gelaat nu toont in wie diegene is die haat, en wie niet, een prinses van de liefde als het ware die optreed jegens de koning van de haat, de anti-god. Maar voor je die zin verkeerd interpreteert wil ik er wel bij vermelden dat het één in een ietwat poetische zin geschreven is, en toch een diepgang heeft dat veel verklaard.

Nu zie je eens mensen waar het hem werkelijk om te doen is bij ons Moslimske. Hij wordt eventjes kwaad en in zijn woede is hij regelrecht in zijn eigen val gelopen die hij voor menig ander wou uitzetten. Dat komt ervan als een blinde andere blinden, in zijn ogen dan wel te verstaan, wil leiden.

In elk geval is er wel een groot verschil me dunkt tussen het woord riet en riek. Maar zonder het te beseffen ben je in je eigen val gelopen die je voor anderen openzette. Zij zijn er niet in getrapt, maar u wel in uw eigen val.

Lees maar uw eigen reactie nog eens uiterst grondig door, en dan zul je misschien inzien wat ik bedoel. Zo je dit niet kunt, dan heb je zelfs geen recht om hier op deze blog uw haatgevoelens te uiten jegens ieder die niet gelooft in de Islam, want dat doe je voor 100%.

Weet dat het Jodendom zich niet verheft in zijnde het superieure ras. Voor hen is ieder gelijk, maar voor de Islam en het Christendom is dat niet. Men hoeft dat niet te zeggen, de handelingen over de eeuwen heen bewijzen maar al te goed waar de Islam en het Christendom daadwerkelijk voorstaan.

Het is dankzij het Jodendom dat men terug wat meer reden gebracht heeft in deze twee religies, wat meer zingeving in wat het daadwerkelijk betekent om een humaan mens te zijn of te worden naar G-d's gelijkenis. Alleen één enkel probleem, namelijk dat het indruist jegens de Koran en het Evangelie. Hoe de Joodse Tanakh het anti zijn bewijst van die twee!!!!

En u zegt dat ik de Koran niet ken. Je zou nog wel eens raar kunnen opkijken me dunkt. Maar het is niets hoor. Soms behoort men eerst en vooral eens goed in de soep te blijven roeren, en het daarna lang genoeg laten sudderen.

Trouwens om de puntjes of de i te zetten: Welke Koran versie heb je wel?

Ja versie mensen, want er zijn er verschillende. En ze wijken allen van elkaar af. Ik weet welke dat ik heb, en zelfs die gematigde Koran is op bepaalde punten uiterst extreem, alleen is het verhuld achter het gebruik van een wat meer gematigde vorm van vertaling naar het nederlands. In het Arabisch is alles hetzelfde, of dat zou het althans behoren te zijn. En als jij of wie anders ook wil beweren dat de Moslim terroristen niet de ware Islam aanbidden dan lieg je dat de aarde ervan op haar grondvesten zou gaan daveren tot aan het uiterste einde der aarde, want Mohammed was nog geen seconde dood, was nog warm bij wijze van spreken of de poppen gingen al aan het dansen in zijnde het bemachtigen van de alleenheerschappij over de gehele mensheid in naam van de Islam. De Islam zou en moet het nieuwe Romeinse Imperium worden, of Perzische naar het voorbeeld van de grote heerser van weleer.

En je bewijst nog meer uw diepgewortelde haat jegens andere religies, in het bijzonder het Jodendom daar je menig lezer probeert te misleiden in hem/haar valselijk te doen denken dat je in elke profeet gelooft, maar mij één bewijs voor de dag wilt doen brengen over een mirakel dat Hij naar het Jodendom gezonden heeft waarmee je aangeeft zelfs het allerhoogste mirakel in de Joodse geschiedenis niet te willen erkennen, namelijk de Torah. Is het te Joods soms, te oprecht, te gevaarlijk voor een Moslim in dat het ieder de ogen zal openen?

Wel, die vraag naar mij toe bewijst hoe je in geen enkele profeet van de Joodse Tanakh gelooft. Het bewijst alleen maar hoe de 'waarheid' van de Koran er één is van een valse profeet, want in de Moslimwereld worden alle profeten beschouwd als zijnde Moslims. In die wereld zijn ze als het ware gestript van hun menselijke waardigheid in zijnde een Hebreeuwer. In de Islam heeft zelfs een profeet geen recht meer op zijn oprechte afkomst. Ja, zelfs de Joodse profeten worden er geïslamiseerd als het ware en ontdaan van hun Joodse afkomst alsof ze het nooit of te nimmer geweest zijn en er ook nooit een Jodendom bestaan heeft. U bewijst daarmee dat u ronduit een REVISIONIST bent van de harde lijn en u enkel en alleen veschuilt achter uw schijnbaar verhullende gematigde nederlands taalgebruik. Maar in deze recente reactie van uwentwege bewijst u wie er werkelijk schuilt gaat achter de verhulling.

Ja, een mens mag in de Islam de oprechtheid niet beleiden zoals men dat ook niet mocht in het Christendom, want dat zou neerkomen op het verwerpen van de Islam, zelfs het evangelie als men in alle oprechtheid van zijn in de Hebreeuwse/Joodse profeten zou gaan geloven volgens het Licht der Mensheid. De Islam verbied dit, en het Christendom heeft dat ook eeuwenlang verboden. Weerom een bewijs dus waar Mohammed zijn boter daadwerkelijk vandaan heeft gehaald doordrongen als hij was van de Christelijke Romeinse overheersing in zijn tijd.

Er zijn trouwens geen enkele mirakels de Moslimwereld ten deel gevallen. Het bewijst eens te meer in dat je je Koran niet kent. Trouwens de Koran prijst het veelgodendom aan. Iets wat u subtiel probeert uw lezers van weg te houden.

Maar u zit wel het Jodendom de huid vol te scheren en Moshe zwaar oneer aan te doen met betrekking tot het gouden kalf zonder zelfs maar echt te beseffen wat de oprechte diepgang van dat verhaal is, anders zou je wel beter wegen en zwijgen met je haatdragende taal hoe verhuld ook.

En ja, je zit zo vol haat dat je zelfs niet beseft hoe Moslims aangeprezen worden via hun Koran om meer dan één gouden kalf te aanbidden, en wat menig Moslim ook daadwerkelijk doet al beseft qua geeneen dit daar ze door hun religieuze leiders uiterst gewiekst misleid geworden zijn sinds de tijd dat hun voorouders onder dwang en bedreigingen de Islam als hun godsdienst aanvaard hebben.

Hieronder een paar engelstalige algemene voorbeelden van waar ik het over heb:

A lot of married people really do love one another. They will perhaps love their children even more than themselves, as they will have been born out of a sincere love for one another. It's a treasure they cherish very deeply. Most will even keep themselves attached intensively to the well-being of the entire family, even family-in-law. Their love for their neighbors is often one that deserves a price of nobility. There is thus nothing wrong or bad to be said about it. Only, some to even many of them, depending on the place a person lives, don't love everyone as should be. They have alienated themselves from the source that made it all to become a reality within their own lives. The people of that source transmitted it to the world entire, but many in that same world took it, and threw away the guide. They began to divulge it without really knowing what they've acquired. And it became another word, not a word of G-d anymore. It walked, and talked like G-d in a manner of speaking, but it surely didn't act like Him. Yes, they divulged very sensitive spiritual matters not with their soul. They only knew the language of their body, and within that capacity did they transmitted it to all those who wanted to hear it. And many became mislead with all the dare consequences attached to it for Jew, and yes gentile. Often, people were forced to accept it as being what it was, and is. In their case, it are the generations thereafter who became mislead without realizing it, without being aware anymore of how their forefathers and -mothers had embraced their new life. True, they mostly, as said above, will have a very seemingly sincere and deep rooted love for those of their own kind, and everything seems okay, but for as long as they will throw away the guide of light who made it all to become a reality, nothing within their world will be really real, only a mirror of what could have been when divulging the matter with only their soul, their personal light, and a guide nonetheless.


En:

For centuries, even millenniums, the world of man has been engulfed not so much with a choice between right and wrong, or good and bad, rather with good and evil. And there is nothing wrong with these three choices available within our lexicon. However, man has started to cultivate a habit of expanding the notion of evil. Yes, due to a wrong Hebrew translation, or perception of what the word really was referring to, gentiles have made within their religious worlds no real tangible efforts in changing their ancient old habit of believing in what is widely known as hell. But what many perhaps aren't aware of is that such a fiction became a manmade creation due to his fear of what flows beneath the earth man lives on, namely magma, and especially his tremendous fear when a volcano erupted in those times which preceded the one of the one G-d believing Adom, even beyond it within the gentile world. Yeah, the immense heat, higher than whatever man knew at that time, became a matter of great concern he couldn't find a plausible explanation for. And so he created a god for it, but at the same time didn't realized what kind of god it would become over time, namely the one of a self-created manmade fictive world, the anti-G-d with his gods in a way of speaking, or positive and negative. But if there is to be a positive pole and a negative one, then it reflects in our religious world merely on the spiritual and the natural thing, and nothing else. Yeah, all the rest is just the work of human imagination, mostly, as said, out of fear for what man didn't comprehend about his nature, even the one all around him. Therefore, we do have a Heaven, and a world below as well, the one we live in right now that is, nothing lower. But it's not hell in any way. It's just simply nature, a nature we can enlighten by being light, or make it as dark as can be, a grave(!) alike. It's our free choice between right and wrong, good and bad, or even good and evil. There's nevertheless only one path that will guide us rightly no matter how diverse we are culturally and otherwise.

Eén ding staat vast, en dat is dat er duidelijk niet meer in de soep behoort geroerd te worden, maar dat ze gerust mag voortsudderen.

Gepost door: Bernadette Schaepdryver | 08-08-07

Reageren op dit commentaar

Juist uw uitleg Wat heb ik geschreven als uitleg aangaande mijn voorbeelden die ik aanhaal. Leest het nog maar eens, want je bewijst alleen maar hoe je mensen probeert te misleiden daar je weer uiterst secuur te werk gaat door welbepaalde zaken weg te laten en dus de gegeven reactie te verdraaien om ze naar uw hand te zetten, typens een extremistisch Moslimtrekje. Maar doe maar, je bent gewoon van de ene val in de andere aan het lopen, en het zijn dan nog allemaal uw eigen vallen die je opgezet hebt voor uw lezers. Het bevestigd alleen maar wat ik al allemaal geschreven heb.

In het Midden-Oosten zijn we dat gewoon, en die gewoonte mensen neemt zelfs in het Westen dramatische vormen aan. Zo erg zelfs dat politiekers en extreem linkse groeperingen al niet meer weten hoe ze nog het kaf van het koren behoren te scheiden, verblind als men is om op alles en nog wat te kunnen rebelleren jegens de maatschappij, niet beseffen dat de Islam ook hun kopje wenst, alhoewel niet als een koppensneller ondanks dat er niet veel verschil is qua eindresultaat voor diegene wiens kop gesneld wordt wel te verstaan.

Maar om het allemaal nog wat meer te verduidelijk wil ik hier nog de link meegeven naar een online artikel dat toch wel ook iets zeer goed verduidelijkt aangaande het absurde gedrag van mensen zoals u en gelijkgestemden:

http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/7319

(gewoon de link in uw browser kopiëren)

Titel van het artikel is:

BRITAIN, BEWARE OF THE TROJAN HORSE

Many a fake doctor has brought about the death of a patient. But one does not have to be a member of the medical profession to fraudulently pretend to have a remedy for one or
...unimaginable damage to Britain's economy.
another shortcoming in a particular body. The body politic has always had, and will have, false messiahs, men, and lately also women, who profess to have the answer to a nation's, or even the world's, ills.


Het is een artikel dat op geen beter moment kan komen gezien ik er nog maar recent over geschreven heb in één van mijn reacties, als dat geen G-ddelijk mirakel is jegens uw haatdragende gedoe jegens ieder ander medemens die niet in de Islam gelooft, en beschouwd wordt als een minderwaardige, alleen het recht om een slaaf te zijn.

Hoe G-d mensen help die oprecht van hart zijn, en niet het kwade, maar het goede aanhangig zijn, en Zijn Licht in alle eenvoud van zijn willen bewaren en beschermen voor het menselijk nageslacht jegens welke vorm van verkrachting ook, als van waar ook.

Want ja, de Islam en het Evangelie hebben G-d's woord verkracht.

Gepost door: Bernadette Schaepdryver | 08-08-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.