28-11-07

De Hel

1. De hel is zo diep dat als een steen erin zou worden geworpen het er 70 jaar over zou doen om de bodem te bereiken.

2. De breedte van elk van de vier muren is net zolang als een lengte waar je lopend 40 jaar over zou doen.

3. De hel heeft zeven poorten.

4. De hel stond in vlam voor 1000 jaar totdat haar vlammen rood werden, toen werd het weer verhit voor 100 jaar totdat de vlammen wit werden, na nog een 1000 jaar werden de vlammen zwart.

5. Het heetste vuur op deze aarde is 70 maal koeler dan de hitte in de hel.

6. De lichtste straf in de hel is het dragen van verhitte schoenen welke ervoor zorgen dat je hersenen aan de kook gaan.

7. In de hel zijn giftige slangen en schorpioenen zo groot als apen en als ze iemand zouden bijten zal deze 40 jaar pijn lijden.

8. Als eten zal hij vruchten van de zuqqum krijgen een boom met doornachtig materiaal, het is zo bitter dat als een molecuul ervan op aarde zou komen zou het al het eten bitter en oneetbaar maken. de vrucht van deze boom zien eruit als duivelshoofden.

9. Als drinken zal de bewoner van de hel heet kokend pus krijgen, gemixt met bloed urine en tranen. als er een emmer van deze substantie over de aarde zou worden leeggegooid, zou de hele aarde verontrust en upset zijn over zijn verschrikkelijke stank.

10. Kokend water zal over hun hoofden worden leeggegooid waardoor hun ingewanden zullen smelten en uit hun voeten naar buiten zullen komen.

11. De bewoners van de hel zullen worden geslagen met zware knuppels van ijzer. als zo een ijzer op aarde zou worden gezet zouden alle mensen en alle djinns tezamen het niet kunnen optillen, als een berg zou worden getroffen erdoor, zou het verpulveren.

12. De bewoners van de hel zullen dagelijks 70 maal verbrand worden, elke keer nadat ze totaal zijn verbrand, worden ze weer tot leven gewekt zodat ze deze straf keer op keer mogen proeven.

13. Een dronkaard zal bloed , pus zweet en vuil te drinken worden gegeven in de hel.

14. Al de hoogmoedige mensen zullen in het hiernamaals worden verzameld en naar de hel gedreven,maar hun lichamen zullen worden verkleind tot de maat van mieren en zij zullen de uitwerpselen van de bewoners van de hel te eten krijgen.

15. Sommige zondaars zullen de berg SAUd moeten beklimmen, welke uit vuur bestaat en in de hel staat dan zullen ze van de top afvallen en dit zal dan voor eeuwig en altijd zo doorgaan.

16.De bewoners van de hel zullen in ketenen worden gebonden die langer zullen zijn dan de lengte tussen de aarde en de hemel.

17. de kleren van de bewoners van de hel zullen snel in brand vliegen.

18. naast lichamelijke kwellingen zullen de bewoners van de hel ook worden onderworpen aan psychische kwelling door de bewaarder van de hel die hen zal herinneren aan wat zij op de aarde deden en hij zal tegen ze zeggen; "Nu proef je de smaak van vuur en hel" etc.

19. de bewoners van de hel zullen zo erg worden beschaamd dat zij, naast hun walgelijke lelijkheid en zwarte uiterlijk, hun bovenlip zal hun voorhoofd raken en de onderlip zal hun navel raken.

20. De bewoners van de hel zullen zoveel huilen van tranen en bloed dat er groeven op hun wangen gevormd zullen worden.

21. Hun tongen zullen zo lang zijn en uit hun mond hangen dat anderen erop zullen staan en overheen zullen vallen.

22. Shayateen zullen ook de bewoners van de hel berispen.

23. De bewoners van de hel zullen hun woede en razendheid op degenen uitoefenen die verantwoordelijk waren voor hun dwalen.

24. De bewoners van de hel zullen de bewaarders van de hel vragen om voor hen bij God te bemiddelen. maar hun verzoek zal niet worden gehonoreerd, ook zullen zij tot God bidden maar hun gebeden zullen niet worden verhoord.

25. Zij zullen voor altijd in de hel verblijven, continue brullend als dieren in de jungle.

 

15:55 Gepost door Assalamu aleykum warahmatullahi wabarakatuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

oh moslims bidt voor je sterft. wees een goede mens bidt je salat voor je sterft.

Gepost door: islam | 03-11-09

Reageren op dit commentaar

SElam ailikoem

Wie wens Islam informatie of gesprekken te krijgen stuur je mail dan door en dan zal ik het toevoegen :)

Selam ailikoem,

Gepost door: A | 16-05-10

Reageren op dit commentaar

Jeetje ik kreeg er tranen van :(, weten jullie misschien nog meer info?

jeetje kreeg echt gelijk kippenvel allah hoe akbar !!

Hoop snel wat van jullie te horen (L)

Gepost door: Najat | 16-11-10

Reageren op dit commentaar

salam ailikoem broeders en zusters ik moest echt wenen toen ik dit las echt erg ik hoop inschallah dat ik niet naar de hel zal gaan en dat ik een van de mensen van de paradijs ben inchalaah

Gepost door: soukaina | 06-12-10

Reageren op dit commentaar

hallo allemaal ik ben heel erg geschrokken toen ik het las, echt waar ik ben daar heel erg vedrietig om ik ben gelukkig moslim en niet ongelovig ik geloof in Allah en er is geen god die het recht heeft aanbeden te worden dan allah swt en ik bid elke dag en ik hoop als ik naar de hemel ga naar het mooie paradijs en niet naar de hel ik hoop echt dat ik naar de mooie hemel ga inshallah groetjesss ilham

Gepost door: ilham | 11-01-11

Reageren op dit commentaar

ik krijg ook kippenvel liefst hier de goeie weg nemen voor het te laat is
inshalah dat allah mij(ons) het paradijs zal geven amien.

Gepost door: naima | 15-08-11

Reageren op dit commentaar

mashallah ;

Als dit een mens niet aan het denken zet dan weet ik het ook niet . heb nog een kleine vraagje?? Is de bron betrouwbaar want wil dit zeker delen met mijn vriendinnen maar wil geen fouten info doorgeven

alvast bedankt

Gepost door: asmae | 30-04-12

Reageren op dit commentaar

ik huil elke dag echt elke dag en als ik dit nu lees dan probeer ik mijn best te doen om een plaatsje te krijgen in de paradijs en ni in de hel waar alle ongelovigen terecht zullen komen .

Gepost door: kaoutar | 23-08-12

Reageren op dit commentaar

Als ik door middel van zelfopoffering, al mijn dierbaren de hel kan besparen. Ja, de hel die hierboven beschreven is. Dan doe ik dat. En ik zal alsnog Allah sub7ana wata3ala koesteren en van hem houden. Natuurlijk hoop ik dat dit ons allen bespaard zal blijven en we de bewoners van het paradijs zullen zijn. En dat alle Moslims zichzelf zullen inlaten met het 'goede', opdat Allah sub7ana wata3ala, insha'allah ons het paradijs zal schenken.

Leef daarom bewust. Geniet, maar leef volgens de maatstaven van de Islam. Dat is het ware geluk en inshallah het paradijs.

Liefs,
Noor

Gepost door: Stranger | 20-10-12

Reageren op dit commentaar

Ik ben Ook er geschrokken toen ik dit las wollah gelukkig ben ik moslim bid elk dag en hoop dat ik naar de paradijs ga de hel is echt het ergste straf dat ik heb gelezen wat er allemaal gebeurd als je geen moslim bent echt verschrikkelijk hoe erg moet het zijn voor de mensen echt niet normaal

Gepost door: Rachad | 26-10-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.