06-07-08

Een nieuwe dag, een nieuwe missie

Het team stelt zich op, klaar om hun coach aan te horen en te gehoorzamen. Elke spier in hun lichaam spant zich terwijl ze vol aandacht luisteren naar hun nieuwe missie. De coach stapt het veld op om zijn team te leiden. Streng en meedogenloos geeft hij zijn bevelen aan zijn volgelingen. Arrogantie straalt van hem af. Trots stelt hij zijn team op om ze naar hun tegenstanders te leiden. Hij roept een lange lijst af met de namen van de tegenstanders en hun gegevens. Een voor een roept hij zijn teamleden naar voren en elk wijst hij een tegenstander toe. Elke daad, groot of klein, van deze tegenstander moet geobserveerd worden. De coach geeft de opdracht om ten allen tijde dicht bij de tegenstander te blijven, zodat geen enkele beweging ongemerkt blijft. Tenslotte steekt hij zijn speech af voordat hij zijn mannen het veld op stuurt:

"O mijn soldaten! Jullie missie is 1, jullie doel is 1 en jullie tegenstander is 1. Vandaag stuur ik jullie op deze missie om de vijand te verslaan. En vandaag zullen jullie me goed nieuws brengen! Ik ben de beste der schepselen, ik ben het vuur, de vernietiger van het licht. Ik ben de vernietiger van de kinderen van Adam, want ik ben Sjeitaan en niemand zal mij overwinnen. Ik ben Sjeitaan en jullie zijn mijn soldaten, ik beveel jullie om te strijden tegen de mensen die Allah aanbidden. Jullie zijn klaar voor deze missie om jullie vijanden neer te halen. Geen genade! Volg ze overal en kijk met wie ze omgaan. Wees voorzichtig niet gezien te worden. Als de vijand jullie eenmaal herkent, dan heeft hij een machtig wapen tegen jullie in handen.

Ik geef jullie drie opdrachten en als jullie die alledrie volbracht hebben, dan hebben jullie de vijand definitief verslagen. Dit zijn de drie opdrachten die jullie te volbrengen hebben:

Leidt je tegenstander af van Tawhied en breng hem dichter bij de troon van de Taaghoet

Schrik hem af van de Hidjrah voor Allah en zorg dat hij zijn Hidjrah voor mij maakt

En als laatste, maak hem bang voor de Djihaad fiesabiellillah, en laat hem Djihaad voor mij voeren

Als jullie deze drie missies volbracht hebben, is het tijd voor ontspanning, want jullie hebben de vijand afgeslacht.

O soldaten van Sjeitaan, julie zijn nu klaar om ze te pakken te nemen."

"O kinderen van Adam, laat Sjeitaan jullie niet in verzoeking brengen, zoals hij jullie voorouders uit de tuin heeft verdreven. Hij nam hun kleding van hun weg om hen hun schaamte te tonen. Hij en zijn aanhangers zien jullie van waar jullie hen niet zien. Voorwaar, Wij hebben de sjeitaans tot leiders gemaakt voor degenen die niet geloven." (7:27)

"Voorwaar, Sjeitaan is voor jullie een vijand, beschouwt hem daarom als een vijand. Voorwaar, hij roept zijn volgelingen op om de bewoners van het laaiende vuur te worden." (35:6)

14:44 Gepost door Assalamu aleykum warahmatullahi wabarakatuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.